Rarible, Meme, Whale Tokens Listed On Bibox As DeFi Craze Intensifies

Bibox, en kryptobørs, står som den seneste af sin art til at hoppe på DeFi-vognen. Bibox har nu opført to nye decentraliserede finansieringstegn (DeFi) for at bekræfte sit engagement i denne nye, hurtigt voksende økonomi.

Notering MEME On Bibox

I går markerede, da Bibox annoncerede noteringen af ​​Meme (MEME), som står som en eksperimentel protokol, der ødelægger innovationer i både krypto-samleobjekter og DeFi. Meme-inspireret ikke-fungibelt token (NFT’er). Memes protokol indeholder styring, indsats, krypto-samleobjekter sammen med fair distribution.

Bibox står som en af ​​de få børser, der er kommet for at liste tokenet med andre små og store navne som Uniswap, Balancer, Mooniswap, 1inch, Poloniex og Hoo.

Som det ser ud nu, er MEME rangeret 270. af alle kryptoaktiver efter markedsdækning og har en markedsværdi på mere end $ 20 millioner og $ 2,5 millioner i 24-timers handelsvolumener. Disse data kommer via CoinGecko.

Yderligere fortegnelser lavet

Ved siden af ​​dette havde Bibox også opført Rarible, et andet ikke-fungibelt token, der giver brugerne mulighed for at købe, mynte eller sælge forskellige digitale samleobjekter på Ethereum blockchain. Det oprindelige token på denne markedsplads er RARI og fungerer som et styrelsestoken.

Bare en dag efter havde Bibox også noteret WHALE, som beskrives som den første sociale valuta nogensinde med værdifulde aktiver, der understøtter dens værdiansættelse. Erklæringen gjorde det klart, at token stadig vokser organisk, hvilket gøres gennem eksklusivitet, knaphed og efterspørgsel på markedet.

Massiv vækst til DeFi og Bibox

Tungvægterne i kryptoudvekslingsrummet, OKEx, Binance og lignende, er også begyndt at skubbe ind i DeFi-rummet, men disse store spillere fokuserer primært på de tungvægtige tokens derude i modsætning til den lille fisk.

Bibox er også til stede i Europa og driver en reguleret kryptobørs med navnet BiboxEurope. Denne børs hævder at have det laveste transaktionsgebyr derude: 2,9%. Dette konkurrerer mod Binance og Coinbase og har et gebyr på henholdsvis 3,99% og 3,5%. BiboxEurope pålægger ofte også grænser for kryptokøb ved hjælp af kreditkort og tilbyder nul-gebyrindskud til sine brugere, mens de gør det

Det var sidste år, da denne regulerede fiat-til-kryptobørs var lanceret og tilbød en fiat on-ramp for henholdsvis både Ethereum (ETH) og Bitcoin (BTC) gennem henholdsvis ETH / EUR og BTC / EUR-handelspar. Yderligere handelspar er også tilgængelige med CHF og GBP.