Fed: n suunnitelma avoimesta kannustimesta on kuin mainos Bitcoinille, sanovat analyytikot

Fed aikoo tulostaa valtavan määrän rahaa tulevina vuosina. Se voisi kannustaa edelleen Bitcoinin kysyntää markkinoiden tarkkailijoiden mukaan.

  • Fed on ilmoittanut, ettei se aio hillitä koronaviruksen ärsykepaketteja.
  • Yhdysvaltain keskuspankki ennusti, että sekä työttömyys että inflaatio eivät saavuta pandemiaa edeltäviä tasoja vasta vuonna 2023.
  • Jatkuvasti matalat korot sekä perinteisempien sijoitusten tuottojen lasku voivat lisätä sijoittajien riskinottoa etenkin Bitcoinin suhteen.

Yhdysvaltain keskuspankilla ei ole aikomusta hillitä koronaviruksen ärsykepaketteja

Yhdysvaltain keskuspankilla ei ole aikomusta hillitä koronaviruksen ärsykepaketteja, se ilmoitti eilen. Ärsykepaketit, joita kauan pelättiin laskevan Yhdysvaltain dollarin arvon, voivat olla vahva tapa Bitcoinille, analyytikot kertoivat Decryptille.

Fed ilmoitti eilen, että se jatkaa vähintään 80 miljardin dollarin valtionvelan ostamista kuukaudessa ja pitää korot lähellä nollaa, kunnes työttömyys on laskenut ja inflaatio taas keskimäärin 2%.

Fed arvelee, että se voi viedä vuosia, ennen kuin se tapahtuu, eilen julkaistujen ennusteiden mukaan. Yhdysvaltain keskuspankki ennusti, että sekä työttömyys että inflaatio eivät saavuta pandemiaa edeltäviä tasoja vasta ainakin vuonna 2023, mikä viittaa siihen, että se odottaa rahojen painamisen jatkavan vielä useita vuosia.

Fed tekee parhaansa pitääkseen Yhdysvaltojen talouden kurissa ja estääkseen nöyrän Yhdysvaltain dollarin devalvaation, jota Fed niin ylpeänä kutsuu maailman varantovaluutaksi. Mutta se ei ehkä riitä. Bitcoin, hajautettu valuutta, joka toimii ilman Fed: n kaltaista keskuspankkia (ja on siten moitteeton volatiliteetistaan, paitsi valaiden manipuloimalla markkinoita), tutkia näitä epävarmuustekijöitä.

Digitaalisten omaisuuserien päävälittäjä Bequantin tutkimuspäällikkö Denis Vinokourov kertoi Decryptille, että „heikompi Yhdysvaltain dollari yhdistettynä riskipitoiseen ruokahaluun aiheuttaa yleensä ongelmia valuuttakurssimarkkinoilla, koska se yleensä johtaa satojen metsästykseen ja virtaa nouseviin markkinoihin. markkinoilla. “ Kaikki huono! „Tämä aiheuttaa yleensä ongelmia paikallisille keskuspankeille, koska se johtaa korkeampaan inflaatioon“, hän sanoi.

Ah, mutta tämä on hyvä Bitcoinille, sanoi Vinokourov, joka on „suojaus kaikilta odottamattomilta asioilta sekä inflaatiolta“. Kehittyvien markkinoiden ihmiset, joiden keskuspankit ovat pilanneet valuuttansa, siirtyvät todennäköisemmin Bitcoiniin, hän sanoi.

Salausrahaston Dalpha Capitalin toimitusjohtaja

Salausrahaston Dalpha Capitalin toimitusjohtaja ja tietohallintojohtaja Matthew Edwards kertoi Decryptille, että vaikka Bitcoin-arvo-ja-suojaus-inflaatiota vastaan argumentti on jo houkutellut miljardööri-sijoittajia, kuten Paul Tudor Jones,

„Tämä on puhtaasti teoreettinen tässä vaiheessa, koska inflaatio (perinteisesti mitattuna) pysyy paikallaan ja BTC: tä ei ole vielä testattu inflaatioympäristössä.“

Edwardsin mukaan potentiaalista tärkeämpää on, että jatkuvasti matalat korot sekä perinteisempien sijoitusten tuottojen lasku voivat lisätä sijoittajien riskinottohalukkuutta. Ja Bitcoin on kaikista riskialttiin.

Kaikki tämä, sanoo eToro USA: ta hallinnoiva Guy Hirsch, „todennäköisesti herättää vähittäiskaupan kiinnostusta Bitcoiniin ja muuhun digitaaliseen omaisuuteen“. Fedin matala säästötaso siirtyi Yhdysvaltain säästötileille, joissa perinteiset pankit maksavat vähäisiä rahasummia HODLereille Yhdysvaltain dollareita.

„Ihmiset alkavat ymmärtää, että rahansa arvo vähenee, koska he eivät ansaitse siitä tuottoa“, hän sanoi, „ja alkavat etsiä muualta säilyttääkseen sekä kulutusvoimansa että varallisuutensa. Bitcoinin tarjoama massiivinen nousu ja mahdollisuus ansaita tuottoa on erittäin houkutteleva monille ihmisille ja jatkuu lähitulevaisuudessa.“

Kaikki tämä tarkoittaa yhtä helluva-mainosta Bitcoinille, markkina-analyytikot päättelevät. Ja jos sen taivaan korkeilla hinnoilla on mitään mennä, se toimii.