Bitcoin ‚prijs zal volgen,‘ zegt analist na historisch nauwkeurige metrische hits nieuwe high

Een record „organische“ prijswaardering op basis van langetermijnbeleggers maakt de weg vrij voor onbekend prijsgebied voor Bitcoin, zegt de statisticus.

Bitcoin (BTC) heeft deze week al een historisch hoogtepunt bereikt, volgens een prijsmeting van de populaire statisticus Willy Woo.

In een serie tweets op 27 oktober voegde Woo zijn recente bullish prognoses over Bitcoin Evolution toe  waarbij hij opmerkte dat één waardering van BTC/USD nu hoger was dan ooit tevoren.

Woo: „Prijs volgt“ NVT-waardering

Woo verwees naar de verhouding tussen de netwerkwaarde van Bitcoin en de transacties (NVT), die bedoeld is om te suggereren wanneer het Bitcoin-netwerk overgewaardeerd is ten opzichte van de werkelijke waarde van de transacties die erdoorheen gaan.

Vanaf dinsdag had de „organische waardering“ van Bitcoin op basis van NVT voor het eerst $10.000 overschreden.

„Terwijl we wachten tot BTC een all-time-high post, zal ik zowel op de maandelijkse grafiek van $14.000 als op de 20.000 voorafgaande top erop wijzen dat de organische waardering onder de NVT prijs van de onderliggende lange termijn investeerders al op een all-time-high is“, aldus Woo.

„Prijs zal volgen.“

BTC daagt 14.000 dollar uit voor de laatste weerstand

De observatie kwam aangezien de BTC-prijsactie geen tekens van bearish correcties toonde, die aan hoogtepunten van $13.850 op 28 Okt. – het overeenstemmen van de piek van de stierenrennen van 2019 stijgen.

Zoals Cointelegraph rapporteerde, blijven analisten relatief weinig weerstand zien tussen $14.000 en de recordhoogte van $20.000 van Bitcoin. Als het $14.000 niveau breekt, stellen ze dat de deur openstaat voor nieuwe hoogtepunten.

„In markten waar all-time-highs worden doorbroken, is er geen eerdere geschiedenis om op terug te gaan, dus de prijsontdekking schommelt wild naar boven bij het verkennen van verschillende niveaus, omdat er geen geschiedenis is om te zeggen „Dat is niet geldig“,“ voegde Woo eraan toe.

Onder die het ontdekken van nieuwe hoogtepunten van alle tijden voor het eind van het jaar zijn Tweelingenuitwisseling mede-stichter Tyler Winklevoss en Echte Visie CEO Raoul Pal, de laatstgenoemden die een maximumtermijn van begin 2021 voor de gebeurtenis geven om voor te komen.

In de perstijd werd Bitcoin verhandeld op ongeveer $13.630, en is het kortstondig gedaald tot $13.480 voordat het zich herstelde.